El LingCat, una eina molt útil

Des de la PUC és un plaer presentar-vos una eina que pot ser de gran utilitat per a molta gent: el Lingcat.

Tal i com estableix en la seva presentació, el Lingcat és una introducció a alguns aspectes de la llengua catalana. Més concretament, és una presentació sobre la llengua catalana que té com a objectiu resoldre els principals dubtes que els participants en programes d’intercanvi universitaris puguin tenir sobre la realitat sociolingüística de Catalunya –i de l’àrea de parla catalana en general– i sobre com aquesta realitat es reflecteix en la vida universitària. La consulta del LingCat també pot ser útil per a totes les persones que abans de la seva arribada a Catalunya, o tot just quan acaben d’arribar-hi, es vulguin informar de manera ràpida sobre la situació actual del català.

Perquè us en feu una idea, el LingCat s’estructura en vuit apartats: «Introducció general», «El català i Europa», «Situació sociolingüística», «Competència lingüística», «El català en els mitjans de comunicació», «El català a les universitats», «Altres recursos d’informació» i «Possibilitats d’aprenentatge».

Des de la PUC us convidem a fer una ullada als materials que aquesta web ofereix. Us animem a fer-ne difusió i a emprar-la per explicar als vostres companys d’intercanvi la realitat sociolingüística de les nostres universitats.

Podeu accedir als continguts del LingCat: en català, en castellà i en anglès.

Anuncis

0 Responses to “El LingCat, una eina molt útil”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: