Vota PUC!

Amb aquest simpàtic cartell, la Plataforma Universitària pel Català presenta la campanya per a les eleccions del proper dimecres 27 de febrer al claustre de la Universitat Pompeu Fabra. A la PUC presentem cinc candidatures: dues a la Facultat de Ciències Polítiques i de l’Administració, dues a la Facultat de Dret i una a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

Evidentment, el nostre objectiu serà vetllar per la millora de la presència del català a la UPF. Aquesta és una tasca que ja fa anys que desenvolupem al Claustre. Precisament, en la última sessió que va tenir lloc el passat 10 de maig, la PUC va ser l’única associació d’estudiants en presentar mocions, donant lloc a un interessant debat amb la Vicerectora de Promoció Lingüística sobre la presència del català a la universitat (vegeu la intervenció: intervencioclaustre.doc).

En les següents sessions continuarem pressionant perquè es compleixin les normatives vigents sobre la llengua i per tal que la Junta de Govern faci efectives les promeses d’augment del percentatge del català a les aules almenys en un 5% abans del 2009.

No obstant, per sobre de tot, us volem animar a la participació: el següent claustre probablement haurà modificar els estatuts de la universitat d’acord amb el que estableix la nova legislació vigent i aquesta és una qüestió que ens afectarà molt directament a tots els estudiants.

No perdeu l’oportunitat de dir-hi la vostra: si voleu millorar la presència del català a les aules, voteu PUC!

Anuncis

0 Responses to “Vota PUC!”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: