Més novetats!

Us anunciem certs canvis en el formulari del SIL (Servei d’Intermediació per la Llengua). A partir d’ara, a més de l’espai per formular les queixes, podreu enviar-nos els vostres comentaris, propostes i suggeriments per millorar la qüestió de la llengua a la universitat. Us recordem que garantim l’anonimat de les queixes i comentaris que ens feu arribar i que aquestes poden anar adreçades a assignatures que estigueu cursant o que ja hàgiu finalitzat. També us hem posat a disposició un historial de queixes, amb alguns exemples de casos resolts pel SIL.

Aquesta novetat s’emmarca en la nova campanya del SIL del tercer trimestre. Aquesta vegada, a més de la tradicional penjada de cartells, comptarem amb un díptic explicatiu del servei i de la PUC que desarem als diferents espais de la universitat.

Al mateix temps, aprofitem per anunciar-vos que aquest trimestre realitzarem les assemblees els dilluns a les 14:30h, al despatx 20.1E12 de l’Edifici Jaume I del Campus de la Ciutadella de la UPF. Tothom hi és benvingut, us hi esperem!

Anuncis

0 Responses to “Més novetats!”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: