Informe PAM

Aquest curs el Vicerectorat de Promoció Lingüística ha posat en marxa el Pla d’Acció pel Multilingüisme (PAM), el full de ruta que ha de regular les relacions idiomàtiques en el si de la comunitat universitària. A grans trets estableix el català, el castellà i l’anglès com a llengües de treball de la UPF, el dret de tota la comunitat universitària a utilitzar-les indistintament, a més del deure d’entendre-les i saber utilitzar una de les tres llengües perfectament. Un altre element destacat del pla és l’anomenada seguretat lingüística, per la qual s’estableix l’obligació que la llengua vehicular de la classe es correspongui amb la prèviament assignada.

La Plataforma Universitària pel Català vol participar activament en el desenvolupament del pla fent un informe trimestral amb els incompliments que detectem i les propostes de millora que creiem necessàries. Aquest informe l’anomenarem Informe PAM  i el realitzarem amb les observacions dels membres de la PUC i la d’aquelles persones que vulguin participar-hi a través del nostre web i del Servei d’Intermediació per la Llengua.

Ens plau doncs, poder-vos presentar el primer informe, corresponent al segon trimestre del curs 2007-2008. Al mateix temps us animem a expressar les vostres opinions i a fer les vostres aportacions per a futurs informes. Moltes gràcies!

Anuncis

0 Responses to “Informe PAM”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: