Resum de la Diada

Com sabeu, el passat 15 de maig va tenir lloc la Diada de la Solidaritat. Va ser un dia replet d’activitats pels diferents campus de la UPF. Tal i com havíem anunciat, la PUC va tenir una parada al pati de l’Edifici Jaume I en el marc de la fira d’entitats que es celebrava en aquest espai. Allà hi varem vendre material de les escoles La Bressola, repartir material del Voluntariat per la Llengua de la Generalitat, fer les votacions del Premi PUC i oferir informació de l’associació a totes les persones que es van acostar. Enguany, una de les novetats més importants va ser la distribució de xapes de la PUC, tot un èxit de difusió.

D’altra banda, el mateix dia va tenir lloc la conferència La Solidaritat Catalana de principis del segle XX i el seu llegat a càrrec d’Oriol Junqueras. L’acte va continuar amb una presentació del Voluntariat Lingüístic a càrrec de Marcel Pellejà, seguit d’un torn de preguntes sobre aquest innovador programa.

Finalment, la Diada va concloure amb una merescuda festa al bell mig del Campus de la Ciutadella. Des de la PUC vam quedar molt satisfets de la jornada i per això volem agrair el suport mostrat per totes les persones que van participar de les nostres activitats i que ens van ajudar a fer-les possibles. Moltes gràcies!

Anuncis

0 Responses to “Resum de la Diada”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: