Parla.cat, una nova eina per aprendre català

Des de la Secretària de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència es posa al servei d’hom que vulgui iniciar-se o millorar el seu nivell de  llengua catalana el curs interactiu Parla.cat.

Mitjançant la web www.parla.cat qualsevol persona d’arreu del món interessada en la nostra llengua la podrà aprendre des de casa còmodament. El curs està disponible en català, espanyol, anglès, francès i alemany. d Compta amb diversos nivells: del bàsic al de suficiència. Destaca per la seva innovació.

I és que el curs maximitza les noves tecnologies, mitjançant sistemes de reconeixement de veu, àudios, vídeos, jocs, suport gramatical… Aquí podeu veure una versió demo.

Els estudiants disposen de dos sistemes d’aprenentatge: el lliure i el tutoritzat. En el lliure l’estudiant és autònom tot i que es disposa d’eines d’ajuda telemàtiques. Pel que fa al tutoritzat, cal pagar matrícula, i l’estudiant disposa en tot moment de suport amb professors mitjançant tecnologia Moddle.

Cal dir que aquest projecte va ser presentat ara farà un parell d’anys. La posada en marxa s’ha demorat degut a complexitats tecnològiques.

La nostra llengua és doncs, capdavantera en l’ensenyament mitjançant les TIC. El producte Parla.cat se situa al mateix nivell de mètodes tant famosos d’aprenentatge virtual com ara el Tell Me More.

Des de la PUC esperem que aquesta eina pugui ser útil per a tothom que no té la oportunitat d’assistir a classes presencials de català. Convidem a tota la comunitat universitària no-catalanoparlant a fer servir aquest producte i els animem a explicar-nos la seva experiència.

Esperem que tots aquells amb ganes de “donar corda al català” cliqueu aquí, a l’enllaç de la inscripció!

Anuncis

0 Responses to “Parla.cat, una nova eina per aprendre català”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: