La PUC a la jornada del Multilingüisme de la UPF

cartell-copy2

Nova campanya de la PUC

Aquest dimarts 28 d’octubre el Vicerectorat de Promoció Lingüística organitza una jornada del multilingüisme a la que s’ha convidat la Plataforma Universitària pel Català a la taula rodona. Sota el títol Llengües i Universitat: El Projecte Multilingüe de la UPF, tindrà lloc a les 10.00 hores, a càrrec de Josep Joan Moreso, rector de la UPF; Blanca Palmada, comissionada per a Universitats i Recerca, i Núria Basi, presidenta del Consell Social. Seguidament, Carmen Pérez, vicerectora de Promoció Lingüística, explicarà “El Pla d’Acció pel Multilingüisme a la UPF”. També tindran lloc dues conferències: una primera pronunciada per Ferran Requejo, professor del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la UPF, sota el títol “Multilingüisme, excel•lència i internacionalització a les universitats catalanes”; i una segona, a càrrec de Britta Schneider, professora del Centre de Llengües de la Universitat de Jyväskylä (Finlàndia), que tractarà sobre l´ús de l’anglès en les universitats multilingües en aquest país nòrdic.

La PUC farà la sentir la seva preocupació pel tracte del català, d’una banda amb l’incompliment de l’acord per exigir el nivell C de català al professorat, i de l’altra el desconcert de la postura adoptada pel rectorat aquests darrers dies en declaracions a la premsa on es deixa clar que el català no és prioritari.

Més informació:
Programa de la jornada del vicerectorat

Nota de premsa als mitjans (format PDF)

Comunicat premsa

Tríptic informatiu distribuït durant les jornades

Triptic informatiu PUC 28/10/2008

Nova campanya: Que no ens trepitgin la llengua!

La celebració d’aquesta jornada coincideix amb l’inici d’una nova campanya de sensibilització impulsada per la PUC a la Universitat sota el lema: “Que no ens trepitgin la llengua! Català: llengua de segona a la UPF”.

Aquesta campanya pretén conscienciar a la comunitat universitària per tal que es defensi el català en un moment en que, des del Govern de la UPF, s’està donant un tracte de segona a la nostra llengua.

Cartell “Que no ens trepitgin la llengua!”

Anuncis

1 Response to “La PUC a la jornada del Multilingüisme de la UPF”  1. 1 Jo també votaré en blanc! « Bloc d’en Roger Melcior Retroenllaç en febrer 25, 2009 a les 7:24 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: