Trobada de la PUC i amb els grups parlamentaris de CiU i ERC

n577132942_953644_9086

La Plataforma Universitària pel Català ha mantingut en els darrers dies entrevistes amb els grups parlamentaris de Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya.

En aquestes trobades la PUC ha manifestat la preocupació per la situació del català a dia d’avui a la Universitat Pompeu Fabra i també el futur, tant a la UPF com a la resta d’universitats del país.

Des de la PUC s’ha demanat a aquests dos grups parlamentaris que treballin per tal que el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa reguli mitjançant decret l’acord del Consell Interuniversitari de Catalunya que proposava l’acreditació del nivell C de català a tot el personal fix de nova contractació.

Des de la PUC ens mostrem confiats en que els dos grups parlamentaris podran treballar per tal d’aconseguir la plena normalització del català a les universitats sense que això en cap cas comporti una pèrdua de competitivitat o internacionalització a les nostres universitats.

Entre tots hem de fer compatible l’ús de la llengua catalana a les universitats del nostre país amb l’objectiu que aquestes es converteixin amb centres de prestigi a nivell internacional. És qüestió de voluntat, una voluntat que malauradament no veiem en el govern de la nostra universitat.

Informe als grups parlamentaris novembre de 2008 (fitxer en format pdf)

Anuncis

0 Responses to “Trobada de la PUC i amb els grups parlamentaris de CiU i ERC”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: