La Plataforma Universitària pel Català fa públiques les seves peticions als candidats de rector

La Plataforma Universitària pel Català fa públiques les seves peticions als candidats a rector de la Universitat Pompeu Fabra un cop fixades les eleccions pel dia 26 de febrer.

En primer lloc la PUC lamenta l’actitud de l’equip de Govern actual envers la llengua catalana. En aquest sentit destaca l’incompliment del compromís electoral de Moreso d’incrementar les classes en català en un 5% en global. D’altra banda també lamenta altre compromisos incomplerts, com ara l’impuls de la càtedra Pompeu Fabra anunciada durant la celebració de l’any Pompeu. Alhora la PUC denuncia la poca voluntat del Vicerectorat de Promoció Lingüística en l’implementació del PAM.

A grans trets la PUC demana als candidats a rector de la UPF que es posicionin a favor de:

  • L’exigència d’un nivell de llengua catalana a tot el professorat fix de nova contractació, tal i com estableix l’acord del CIC de l’11 de juny de 2008.
  • Curs de català obligatori per a tot el professorat visitant no fix.
  • Augment del percentatge de classes en català a tots els estudis.
  • Implementació d’un Servei de Llengües Modernes adequat a les dimensions de la UPF que sigui el responsable dels cursos de català i també de l’aplicació del PAM.
  • Promoció de la llengua i la cultura catalana mitjançant traducció de material didàctic, impuls de publicacions, suport a professorat…

Peticions als candidats a rector (en PDF)

Anuncis

1 Response to “La Plataforma Universitària pel Català fa públiques les seves peticions als candidats de rector”  1. 1 Eleccions al rectorat de la UPF « Plataforma Universitària pel Català Retroenllaç en febrer 25, 2009 a les 12:06 am

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: