Mor Mavi Dolz, cap de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’IRL

La Plataforma Universitària pel Català expressa el seu condol per la defunció de Mavi Dolz Gastaldo, cap de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull.

Mavi Dolz es va incorporar el març de 2008 en l’equip de l’Institut Ramon Llull per donar un impuls a la presència, l’estudi i l’aprenentatge de la llengua catalana i la seva realitat a les universitats i altres centres d’arreu del món. Durant aquest temps Dolz ha treballat per acostar els lectorats de català a les principals universitats europees d’on procedeixen la majoria d’estudiants Erasmus del nostre país.

Nascuda a València i llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València i doctora en Filologia Catalana per la UAB, Dolz ha treballat per impulsar les relacions i intercanvis entre Catalunya i el País Valencià pel que ha impulsat diverses iniciatives com ara l’Espai País Valencià a Barcelona.

Havia treballat també com a professora en la Facultat de Ciències de Comunicació de la UAB i també com Delegada del Rector a la UAB i Vicerectora de Cultura i Multilingüisme UOC.

La Plataforma Universitària pel Català amb aquest comunicat vol agrair el suport mostrat per Mavi Dolz a la tasca que ha desenvolupat la PUC en els darrers mesos i unir-se al dolor dels seus familiars per la seva pèrdua.

Anuncis

0 Responses to “Mor Mavi Dolz, cap de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’IRL”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: