La PUC guanya el premi Baldiri Reixac a alumnes pel SIL

SILCARTELLLa Plataforma Universitària pel Català-PUC ha resultat finalista dels premis Baldiri Reixac a alumnes de la Fundació Lluís Carulla.

Aquest premi és un reconeixement a l’experiència del Servei d’Intermediació per la Llengua (SIL) que fomenta la comunicació en català entre l’alumnat dintre i fora de l’aula. La proposta del SILpretén ser el nexe d’unió entre estudiants i professors per canalitzar i resoldre els conflictes lingüístics que es puguin donar a les aules, salvaguardant els drets i deures de cadascuna de les parts.

El Servei d’Intermediació per la Llengua impulsat per la PUC a la UPF però no és el primer reconeixement que ha rebut al llarg d’aquest curs. De fet el Servei d’Intermediació per la Llengua va ser inclòs durant el mes de setembre a la guia de bones pràctiques de Linguamón-Casa de les Llengües.

El premi serà lliurat el proper 7 de juny de 2009 al Casal de l’Espluga de Frnacolí pel Molt Honorable Senyor Ernest Benach, president del Parlament.

La Plataforma Universitària pel Català agraeix el suport que ha rebut de la societat civil pel Sevei d’Intermediació per la Llengua i es compromet a seguir treballant per millorar-lo. Així mateix anima als estudiants a vehicular les seves queixes en relació a l’ús del català a través d’aquest servei.

Informe del SIL (fitxer en format PDF)

Anuncis

0 Responses to “La PUC guanya el premi Baldiri Reixac a alumnes pel SIL”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: