OCÉ-ESPAÑA continua discriminant la llengua catalana

Targetes d'OCÉ-ESPAÑA de la UPF (castellà), la UB (castellà) i la URV (català).

La Plataforma Universitària pel Català denunciava ara fa just un any la discriminació de la llengua catalana que promou l’empresa OCÉ-España. Hem pogut comprovar al llarg d’aquest curs acadèmic que ni la retolació, ni el programari de les màquines, ni les targetes de prepagament, ni l’atenció al client és en llengua catalana incomplint l’Acord de Govern de Regulació i foment de l’ús del català a la Universitat Pompeu Fabra.

La Plataforma Universitària pel Català al llarg d’aquest curs acadèmic ha presentat una reclamació oficial, ha traslladat la queixa a l’empresa, a l’oficina de garanties lingüístiques de la Generalitat de Catalunya i també a la Delegada del Govern en Promoció Lingüística per tal de normalitzar la situació. Han transcorregut ja set mesos des d’aquestes accions, i els resultats han estat més aviat escassos (l’empresa de fet només a esmenat la retolació exterior i de forma provisional).

Per aquest motiu la Plataforma Universitària pel Català, juntament amb altres associacions d’estudiants, té previst iniciar el curs vinent una campanya per tal d’aconseguir normalitzar la situació de la llengua catalana i fomentar-ne l’ús a tots els serveis externalitzats i concessions administratives, especialment d’OCÉ-España.

En aquest sentit resulta paradoxal que NOMÉS una de les targetes d’OCÉ-ESPAÑA de tres universitats catalanes és en llengua catalana: la de la URV. La de la UPF i la UB segueixen en castellà.

Reclamació presentada

p8190114

p8190115

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
Anuncis

%d bloggers like this: