Vols participar a la PUC aquest curs?

Vine a les nostres assemblees. Cada divendres, a les 13:30h, al despatx 20.1E12. Tothom és benvingut, us hi esperem!

  • Què hem fet?

En el primer any de la PUC vam organitzar conferències a càrrec d’Albert Rossich, catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat de Girona; Lluís Cabrera, fundador del Taller de Músics i president del col•lectiu “Els Altres Andalusos”; Xevi Planas, periodista del diari “El Punt” i coordinador del Consell Editorial del Grup Enderrock i Lluís Garcia- Petit membre del Centre UNESCO de Catalunya.

El curs 2006/2007 vam realitzar una conferència sobre els 30 anys de les escoles La Bressola de la Catalunya Nord a càrrec del seu director General, Joan Pere Le Bihan. També vam organitzar una sessió informativa sobre la situació del Domini.cat amb Joan Francesc Gras i en Jordi Iparraguirre, president i director executiu de la Fundació puntCAT i vam col·laborar en l’organització d’un concert del cantautor Cesk Freixas. El mes de febrer varem comptar amb una interessant conferència sobre l’estat actual del llibre i la literatura catalanes, a càrrec de Vicenç Villatoro i Alfred Bosch, en el marc de l’any d’homenatge a Pompeu Fabra. Finalment vam col·laborar amb la Bressola per la Diada de la Solidaritat i vam realitzar l’acte “El català als mitjans de comunicació” a càrrec de Víctor Alexandre, Olga López i Vicent Partal.

Ja durant el curs 2007/2008, el novembre, Josep Cruanyes, portaveu de la Comissió de la Dignitat va realitzar la conferència “Que tornin els papers!”. El mes de febrer, Alfons López Tena, vocal del Consell General del Poder Judicial va pronunciar la ponència “Drets Lingüístics i Justícia”. Per últim durant el maig de 2008 vam comptar amb les conferències “La solidariat catalana de principis del segle XX i el seu llegat” a càrrec d’Oriol Junqueras i “Llengua i nació” a càrrec de Josep-Maria Terricabras.

Anuncis

Anuncis

%d bloggers like this: